Reasons to join

Wij zijn niet zomaar een datingsite, wij zijn een vriendschapsite, hier leer je mensen en hier is iedereen welkom, met en zonder beperking!

Cheap

Voor slechts €12 ben je lid voor een volledig jaar, dat wil zeggen een jaar lang mensen leren kennen en in contact komen ermee.

Zie je match score

Bovenaan elk profiel zie je onmiddellijk uw match score zo weet je direct of er een match is en hoeveel procent jullie matchen

Deel uw ervaring

En kom zo op onze homepagina terecht, laat andere mensen weten hoe Handiodate uw leven veranderde.

Who are we?

Vzw handio is een vereniging van personen met en zonder een beperking. Wij wij ondernemen initiatieven en organiseren activiteiten met de bedoeling de levenssituatie van personen met een beperking te verbeteren.

 

Visie:

In ons vaandel prijkt de inclusiegedachte. Wij streven dan ook naar de integratie van personen met een beperking in de maatschappij. Wij willen dan ook dat de personen met een beperking deelneemn aan het matschapplijke leven in de buurt. Via onze vriendschapssite kunnen zij in contact rtreden met andere personen om te sporten, winkelen, een uitstapje te doen of een gewoon voor een leuke babbel. zo kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan;

 Als persoon met een zeer ernstige beperking, weet ik maar al te goed hoe moeilijk het is om contacten te leggen. U hebt schrik om niet aanvaard of afgewezen te worden. Hier hoeft U geen schrik te hebben want wij zijn allen personen met een beperking of verwanten van personen met een beperking. Registreer U snel en wordt voor 12 euro per jaar lid van onze grote familiale vriendenkring en vindt hier uw soulmate.

LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog